1246 2

Er du på udkig efter en mobilabonnement, hvor du kan nyde næsten total frihed og fleksibilitet? Så bør du tjekke Unitel ud! Unitel tilbyder mobiltaletidspakker uden binding, så du ikke er låst til en langvarig kontrakt og kan afbryde abonnementet, når du har lyst til det. Nogle af de vigtigste fordele ved Unitel mobilabonnementer og hvorfor det kan være en god idé at overveje at skifte til eller opgradere fra dit nuværende abonnement.

Fleksibilitet uden binding

Med Unitel kan du vælge, hvor mange timer du ønsker, og hvor meget dataoverførsel du har brug for, og skifte til en anden taletidspakke, når som helst du vil. Du kan også vælge, om dækningen skal være over TDC eller Telenor net. Dette betyder, at du kan skifte mellem dækning, når du fx skal på ferie i et område, hvor den ene dækning er bedre end den anden.

Attraktive priser og ingen prisstigninger

Unitels abonnementer er prisvenlige og tilbyder nogle af de mest konkurrencedygtige priser på markedet. Med deres pakker er du sikret, at du ikke vil opleve pludselig stigninger i prisen. Faktisk garanterer Unitel, at prisen på dine abonnementer ikke vil stige på grund af de nye EU Roaming regler.

Ingen fangst

Er du træt af lange og byrdefulde bindingsperioder, der låser dig til et bestemt abonnement? Så lad Unitel hjælpe dig med deres abonnementspakker uden binding. Du kan afslutte dit abonnement, når som helst du vil, og dette vil ikke koste dig nogen penge. Dette giver dig fuldstændig frihed til at skifte til en anden mobiludbyder, hvis det skulle være nødvendigt.

God kundeservice

Unitels kundeservice dækker alle former for support, uanset om du har problemer med betaling, installation eller simpelthen har et spørgsmål om dit abonnement. Unitels kundeserviceteam er behjælpelige og er dedikeret til at give dig alle de oplysninger, du behøver, for at udnytte deres ydelser optimalt.

Unitel tilbyder en løsning, der giver dig frihed til at vælge, uden at du er låst til en bestemt mobiludbyder. Og det bedste af det hele er, at det ikke koster dig en formue. Skifter du til Unitel, kan du nyde godt af konkurrencedygtige priser, et stærkt netværk, god kundeservice og ingen skjulte gebyrer. Hvis du er på udkig efter et godt, fleksibelt mobilabonnement, som giver dig alt det, du behøver, og intet af det, du ikke behøver, bør du helt sikkert undersøge, hvad Unitel kan tilbyde dig. Du kan læse mere omkring Unitel gennem linket øverts i indlæget. Der er rig mulighed for at få en bedre forståelse for hvordan det fungere og hvorfor dettte vil passe perfekt til dig.